+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Šumavská

Adresa:
Šumavská 15
602 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—14.30

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

Jídelní lístek   

  29.týden :  16.7. – 20.7. 2018

Pondělí :     16.7.   Vločková    (1,9 )

  1. Kuřecí steak zapečený šunkou a sýrem, bramborové hranolky  (1,7)
  2. Hovězí stroganov, dušená rýže  (1,7)
  3. Kynuté knedlíky s borůvkami, sypané strouhaným tvarohem (1,3,7)
  4. Květák na mozeček, vařené brambory, zeleninový salát  (1,3)
  5. Rajčata plněná francouzským salátem, pečivo  (1,3,7)

 

Úterý :         17.7.    Kmínová s vejcem  (1,3,9 )

  1. Vepřová plec po selsku, sterilované zelí, houskové knedlíky  (1,3,7)
  2. Francouzské brambory, okurek  (1,3)
  3. Bramborové gnocchi s mexickou omáčkou, sypané parmazánem (1,3,7)
  4. Pstruh na roštu, vařené brambory  (1,4,7)
  5. Řecký salát s olivami, pečivo  (1,7)

 

Středa :        18.7.   Pórková ( 1,7)

  1. Ďábelská masová směs, dušená rýže  (1)
  2. Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky    ( 1,3,7 )
  3. Hermelín se šunkou v listovém těstě, zeleninová obloha  (1,3,7)
  4. Špagety s masovou směsí, sypané strouhaným sýrem  ( 1,3,7 )
  5. Grilované zelenin. špízky na směsi listových salátů, grahamový rohlík ( 1)

 

Čtvrtek :      19.7.   Vývar s játrovou rýží   (9 )

  1. Plněný paprikový lusk, houskové knedlíky  (1,3,7 )
  2. Tortila plněná vepřovým gyrosem, bylinkový dip  (1,3,7 )
  3. Sojové maso po čínsku, dušená rýže (1,6 )
  4. Pikantní špekáčky na černém pivu, chléb (1 )
  5. Zeleninový talíř s kuřecími řízečky , pečivo  (1,3,7 )

 

Pátek :        20.7.   Frankfurtská s párkem    (1,7 )

  1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát  (1,3,7 )
  2. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže  (1)
  3. Perník s povidly, sypaný kokosem  (1,3,7)
  4. Vařená vejce, fazolové lusky na kyselo, brambory (1,3,7 )
  5. Zeleninový talíř se sýrovým salátem a jablky, korn hvězdička (1,3,7 )

 

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.