+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Šumavská

Adresa:
Šumavská 15
602 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—14.30

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

Jídelní lístek   

  1. týden : 24. 7. – 28. 7. 2017

Pondělí :     24.7.    Pórková s kořenovou zeleninou   (1,3,7,9 )

  1. Vepřový plátek na rozmarýnu s citronovou kůrou, bramborové hranolky  (1)
  2. Kung  –  pao z kuřecího masa, dušená rýže  (1)
  3. Krupičná kaše s čokoládou a máslem  (1,7)
  4. Fazole chilli con carne, chléb  (1)
  5. Zeleninový talíř se zeleným chřestem a slaninou pečivo  (1)

Úterý :        25.7.   Slepičí vývar s těstovinami  (1,3,7,9 )

  1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskové knedlíky  (1,3,7)
  2. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže  (1)
  3. Gnocchi se sýrovou omáčkou a rukolou  (1,3,7)
  4.  Mahi mahi ryba na karibský způsob, vařené brambory  (1,4)
  5. Zeleninový salát s parmskou šunkou, pečivo  (1)

Středa :      26.7.  Vídeňská bramboračka  ( 1,3,7,9)

  1. Vepřový vrabec, dušené zelí, bramborové knedlíky  (1,3,7)
  2. Maminčino kuře s vepřovými játry a žampiony  ( 1,3,7 )
  3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem  (1,3,7)
  4. Omeleta se šunkou, vařené brambory, zeleninový salát  ( 1,3,7 )
  5. Zeleninový talíř s gratinovanými paprikami balkánským sýrem, pečivo ( 1,7)

Čtvrtek :      27.7.  Hovězí s kapustou a rýží   (1,3,7,9 )

  1.   Staročeská vepřová roláda, vařené brambory (1,3 )
  2.   Kuřecí plátek s omáčkou guattro formaggi, těstovinové copánky  (1,3,7 )
  3.   Sojové medailonky na zelenině, kuskus (1,6 )
  4.   Bratislavské vepřové plecko, houskové knedlíky (1,3,7 )
  5.   Pražské vejce s maďarskou klobásou, pečivo (1,3,7 )

Pátek :        28.7.   Gulášová   (1,3,7,9 )

  1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát   (1,3,7 )
  2. Pomalu pečená hovězí kýta na kořenové zelenině, dušená rýže   (1)
  3. Bramborové šišky s mákem maštěné máslem  (1,3,7)
  4. Zeleninové lečo s klobásou, chléb  (1,3 )
  5. Carpaccio z červené řepy na směsi listových salátů, grahamový rohlík  (1 )

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.