+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Šumavská

Adresa:
Šumavská 15
602 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—14.30

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

Jídelní lístek   

  1. týden : 20. 11. – 24. 11. 2017

Pondělí :   20.11.   Kulajda   (1,3,7,9 )

  1. Pašerácký vepřový plátek, bramborové hranolky  (1,7)
  2. Hustopečský flamendr, dušená rýže  (1)
  3. Krupičná kaše se skořicí a čokoládou (1,7)
  4. Žralok s indickou omáčkou, vařené brambory  (1,4 )
  5. Zeleninový talíř s feferonkovým salátem, grahamový rohlík  (1,7)

 

Úterý :       21.11.   Hovězí písmenková  (1,9 )

  1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskové knedlíky  (1,3,7)
  2. Gnocchi s kuřecím masem a listovým špenátem  (1,3,7)
  3. Gratinovaná brokolice se sýrem, vařené brambory  (1,3,7)
  4. Staropolský bigos, chléb  (1)
  5. Caprese salát obložený zeleninou, pečivo  (1,7)

 

Středa :     22.11.    Bramborová  ( 1,9)

  1. Tortila plněná vepřovým gyrosem, bylinkový dip   (1,3,7)
  2. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže ( 1 )
  3. Bublanina s ovocem, bílá káva (1,3,7)
  4. Vepřová kýta s růžičkovou kapustou, vařené brambory ( 1 )
  5. Mexický salát s fazolemi a kukuřicí, pečivo ( 1,3 )

 

Čtvrtek :     23.11.   Hovězí vývar s játrovou rýží   (1,3,9 )

  1. Kuřecí plátek v bylinkovém těstíčku, vařené brambory (1,3,7 )
  2. Záhorácký závitek, dušená rýže (1 )
  3. Papriky plněné kuskusem a balkánským sýrem (1,7 )
  4. Pirožky s mletým masem, zeleninová obloha (1,3 )
  5. Grilovaný losos na směsi listových salátů, korn hvězdička (1,4 )

 

Pátek :       24.11.   Francouzská s mušličkami  (1,9 )

  1. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka   (1,3,7 )
  2. Frankfurtská hovězí pečeně, houskové knedlíky (1,3,7)
  3. Šuláky s mákem, maštěné máslem (1,3,7)
  4. Bramborový guláš, chléb (1 )
  5. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, pečivo (1,3,7 )

 

 

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.