+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Šumavská

Adresa:
Šumavská 15
602 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—14.30

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

Jídelní lístek   

3.týden :  15. 1. – 19. 1. 2018

Pondělí :     15.1.   Masový krém s krutony  (1 )

  1. Malostranský kuřecí plátek, bramborové hranolky  (1)
  2. Hovězí tokáň, vařené těstoviny (1,3,7)
  3. Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)
  4. Sázená vejce, čočka na kyselo, okurek, chléb (1,3)
  5. Zeleninový talíř  s paprikou plněnou francouzským salátem, pečivo (1,3,7)

 

Úterý :         16.1.   Hovězí s rýží a hráškem  (1,9 )

  1. Vepřové výpečky, dušená kapusta, vařené brambory  (1)
  2. Šunkové flíčky zapečené, okurek  (1,3,7)
  3. Cizrna se špenátem, římským kmínem a kuřecím masem (1,7)
  4. Pangasius na bylinkách, zeleninový kuskus (1,4)
  5. Vajíčkový salát obložený zeleninou, grahamový rohlík  (1,3,7)

 

Středa :       17.1.   Frankfurtská  ( 1,7)

  1. Pečené kuře s nádivkou, vařené brambory  (1,3,7)
  2. Znojemský guláš, houskové knedlíky  ( 1,3,7 )
  3. Táč se švestkami, kakao  (1,3,7)
  4. Boloňské špagety sypané strouhaným sýrem ( 1,3,7,9 )
  5. Ledový salát s vepřovými nugetkami a cherry rajčátky, pečivo  ( 1)

 

Čtvrtek :      18.1.   Moravská cibulačka   (1,9 )

  1. Holandský sekaný řízek, vařené brambory (1,3,7 )
  2. Mexické burito s vepřovým masem a zeleninou (1,3,7 )
  3. Sojové nudličky po zahradnicku, těstovinové copánky (1,3,6,7 )
  4. Kachní jatýrka na slanině, dušená rýže (1 )
  5. Zeleninový talíř s grilovaným tofu sýrem, pečivo  (1,6 )

 

Pátek :         19.1.   Slepičí vývar s masem a nudlemi   (1,3,9 )

  1. Svíčková na smetaně, houskové knedlíky   (1,3,7 )
  2. Vepřová plec na žampionech, vařené brambory  (1)
  3. Jablečný štrůdl z listového těsta  (1,3)
  4. Krůtí směs po čínsku, kari rýže (1 )
  5. Těstovinový salát s krevetami, pečivo  (1,2,3,7 )

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.