+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Šumavská

Adresa:
Šumavská 15
602 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—14.30

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

Jídelní lístek   

  1. týden : 20. 2. – 24. 2. 2017

 

Pondělí :    20.2.   Květáková  (1,3,7,9 )

  1. Kuřecí steak s nivovou omáčkou, bramborové hranolky  (1,7)
  2. Hovězí na žampionech, dušená rýže  (1)
  3. Perník s povidly a kokosem, bílá káva (1,3,7)
  4. Omeleta se šunkou, vařené brambory, zeleninový salát  (1,3)
  5. Zeleninový talíř s vepřovými řízečky, pečivo  (1,3,7)

Úterý :         21.2.   Hovězí s kapáním (1,3,7,9 )

  1. Vepřové žebírko po uhersku, dušená rýže  (1,7)
  2. Brněnská roláda, šťouchané brambory  (1,3,7)
  3.  Pohankové rizoto z kuřecím masem a zeleninou  (1)
  4. Strapačky se zelím a uzeným masem (1,3)
  5. Těstovinový salát s krevetami, celozrnné pečivo  (1,2,3)

Středa :        22.2.  Čočková  ( 1,3,7,9)

  1.   Smažený karbanátek, vařené brambory, okurek (1,3,7)
  2.   Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky ( 1,3,7 )
  3.   Jablka v županu, kakao (1,7)
  4.   Šunková pizza s parmazánem ( 1,7 )
  5.   Zeleninový talíř s grilovaným hermelínem, pečivo ( 1,7)

Čtvrtek :       23.2.  Uzená s kroupami  (1,3,7,9 )

  1.   Hovězí vařené, rajská omáčka, houskové knedlíky (1,3,7 )
  2.   Plzeňské ragů na pivě, těstovinové spirály (1,3,7 )
  3.   Pečené papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem (1,7 )
  4.   Pstruh na másle, vařené brambory, zeleninová ozdoba (1,7 )
  5.   Cézar salát s kuřecím masem, pečivo (1,10 )

 

Pátek :          24.2.  Gulášová  (1,3,7,9 )

  1.  Vepřový řízek Ondráš, vařené brambory, zeleninová ozdoba  (1,3,7 )
  2.   Krakonošův oheň, dušená rýže  (1)
  3.   Zapečené palačinky s tvarohem, káva (1,7)
  4.   Drůbeží játra dle pana starosty, špecle (1,3 )
  5.   Zeleninový talíř s plněnými rajčaty, korny rohlík (1,3 )

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.