+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Šumavská

Adresa:
Šumavská 15
602 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—14.30

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

Jídelní lístek   

  1. týden : 16. 1. – 20. 1. 2017

 

Pondělí :  16.1.    Květáková    (1,3,7,9 )

  1. Vepřové ražniči, bramborové hranolky (1)
  2. Hovězí pečeně na slanině, dušená rýže (1)
  3. Bramborové šulánky s mákem, maštěné máslem (1,3)
  4. Vaječná  omeleta s hráškem, vařené brambory, zeleninový salát (3)
  5. Cézar salát s kuřecím masem, celozrnné pečivo (1,3)

 

Úterý :   17.1.   Hovězí písmenková   (1,3,7,9 )

  1. Pečené kuře s mandlovou nádivkou, vařené brambory  (1,3,7)
  2. Rizoto z vepřového masa sypané strouhaným sýrem, okurek (1,7)
  3. Bramborové gnocchi se sýrovou omáčkou (1,3,7)
  4. Opékaný salám, fazolové lusky na kyselo, vařené brambory (1)
  5. Zeleninový talíř s grilovaným hermelínem, pečivo (1,7)

 

Středa :  18.1.   Fazolová  ( 1,3,7,9)

  1. Hovězí vařené, hříbková omáčka, houskové knedlíky  (1,3,7)
  2. Gratinovaná aljašská treska se sýrem a rajčaty, vařené brambory ( 1,7 )
  3. Germ knedl s povidlím a pudinkem  (1,7)
  4. Bramborový guláš s klobásou, chléb ( 1 )
  5. Henri vejce obložené zeleninou, pečivo ( 1,3)

 

Čtvrtek :  19.1.   Hovězí s masovou rýží  (1,3,7,9 )

  1. Zámecké kuřecí medailonky, dušená rýže (1 )
  2. Řecká musaka, tzatziky     (1,3,7 )
  3. Šunková pizza s parmazánem  (1,7 )
  4. Sepiové kroužky v těstíčku, bramborová kaše, zeleninová ozdoba    (1,3,7,14 )
  5. Grilované zeleninové špízky na trhaných listových salátech, pečivo (1 )

 

Pátek :  20.1.   Zelná s klobásou   (1,3,7,9 )

  1. Smažená vepřová kotleta, bramborový salát s majonézou   (1,3,7 )
  2. Uherský guláš s feferonkami a klobásou, houskové knedlíky  (1,3,7)
  3. Pečená jablka v županu s rozinkami  (1,3,7)
  4. Rychtářská kuřecí játra, dušená rýže  (1 )
  5. Těstovinový salát s krevetami, korn hvězdička (1,3 )

 

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.