+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Veveří

Adresa:
Veveří 102
616 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—15.00

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

 

Jídelní lístek   

  20.týden :  14.5. – 18.5. 2018

Pondělí :  14.5.   Krupicová s vejcem   (1,3,7,9 )

  1. Vepřové ražniči s cibulí a hořčicí, bramborové hranolky  (1,10)
  2. Hovězí kýta na žampionech, dušená rýže (1)
  3. Vločková kaše s ovocem a čokoládou (1,7)
  4. Gratinovaná brokolice se sýrem, vařené brambory  (1,3,7)
  5. Zeleninový talíř s kuřecím salátem, pečivo (1,7)

 

Úterý :   15.5.      Francouzská s mušličkami  (1,3,9 )

  1. Grilované kuřecí nugety s cuketou, vařené brambory,bylink.dressing(1,3,7)
  2. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskové knedlíky  (1,3,7)
  3. Cizrna s rukolou  a sojovým masem  (1,6,7)
  4. Milánská masová směs s olivami, vařené těstoviny (1)
  5. Caprese salát, grahamový rohlík  (1,7)

 

Středa :   16.5.    Květáková   ( 1,7)

  1. Vídeňský guláš, houskové knedlíky  (1,3,7)
  2. Husarská šavle, dušená rýže ( 1 )
  3. Jablečný závin z listového těsta, kakao  (1,3,7)
  4. Pstruh na másle, vařené brambory  ( 1,4,7 )
  5. Zeleninový talíř s tuňákem a vejcem, pečivo  ( 1,3 )

 

Čtvrtek :   17.5.   Uzená s kroupami   (1,9 )

  1. Tortila plněná vepřovým gyrosem a zeleninou (1,3,7 )
  2. Kuřecí směs po slavětínsku, vařené brambory (1,7 )
  3. Bryndzové halušky se slaninou (1,3,7 )
  4. Opékaná uzenina, hrachová kaše, okurek, chléb  (1 )
  5. Zeleninový talíř s maďarskou klobásou, pečivo (1 )

 

Pátek :   18.5.      Slepičí vývar s masem a nudlemi   (1,3,9 )

  1. Svíčková na smetaně, houskové knedlíky   (1,3,7,9 )
  2. Záhorácký závitek, dušená rýže  (1)
  3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
  4. Zeleninové řízečky, vařené brambory, salát (1,3,9 )
  5. Ledový salát se směsí nakládaných sýrů, pečivo  (1,7 )

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.


Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.