+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Veveří

Adresa:
Veveří 102
616 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—15.00

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

Jídelní lístek   

  1. týden : 17. 4. – 21. 4. 2017

 

Pondělí :  17.4.

  1.      KRÁSNÉ  SVÁTKY  VELIKONOČNÍ
  2.                      PŘEJÍ
  3.         ZAMĚSTNANCI   KUCHYNĚ

Úterý :      18.4.   Hrstková  (1,3,7,9 )

  1. Marinovaná vepřová kotleta, dušená rýže  (1)
  2. Aljašská treska na bylinkách, vařené brambory  (1,3,7)
  3. Perník s povidly a kokosem, bílá káva  (1)
  4. Sázená vejce, čočka na kyselo, okurek, chléb  (1,3 )
  5. Zeleninový talíř s hermelínovým salátem, pečivo (1,3,7)

Středa :     19.4.   Hovězí s masovou rýží ( 1,3,7,9)

  1. Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek  (1,3,7)
  2. Bratislavské vepřové plecko, houskové knedlíky  ( 1,3,7 )
  3. Gnocchi  se špenátem a sýrovou omáčkou (1,3,7)
  4. Pečené kuře na másle, dušená rýže  ( 1 )
  5. Zeleninový talíř s vysočinou a vejcem, pečivo  ( 1,3 )

Čtvrtek :    20.4.   Kmínová s vejcem   (1,3,7,9 )

  1. Svratecký guláš, karlovarské knedlíky  (1,3,7 )
  2. Pečená vepřová krkovička, vařené brambory, salát  (1 )
  3. Hermelín se šunkou v listovém těstě, zeleninová obloha  (1,7 )
  4. Ďábelská vepřová játra, dušená rýže  (1 )
  5. Směs salátů z kuřecími špízky a zázvorovou majonézou, pečivo  (1,3,7 )

Pátek :      21.4.   Gulášová   (1,3,7,9 )

  1. Gordon bleu, vařené brambory, zeleninová ozdoba   (1,3,7 )
  2. Ruský biftek, houskové knedlíky   (1,3,7)
  3. Vdolky s meruňkovou pěnou  (1,7)
  4. Zeleninové lečo s klobásou, chléb  (1,3 )
  5. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo  (1,3,7 )

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

Jídelní lístek   

  1. týden : 24. 4. – 28. 4. 2017

 

Pondělí :   24.4.   Selská   (1,3,7,9 )

  1. Kuřecí steak s grilovanou cuketou, vařené brambory  (1)
  2. Vepřový tokáň, dušená rýže (1)
  3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
  4. Špagety s rajčatovou omáčkou a slaninou, sypané parmazánem  (1,7)
  5. Zeleninový talíř s krabím salátem, korn hvězdička  (1,4,7)

 

Úterý :       25.4.   Hovězí písmenková  (1,3,7,9 )

  1. Slovácká pochoutka v bramboráku  (1,3)
  2. Masové kuličky v rajské omáčce, houskové knedlíky  (1,3,7)
  3. Pečené papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem  (1,7)
  4. Mexické fazole, chléb  (1)
  5. Pražské vejce obložené zeleninou, pečivo  (1,3,7)

 

Středa :     26.4.   Polévka z fazolových lusků  ( 1,3,7,9)

  1. Holandský sekaný řízek, vařené brambory, okurek  (1,3,7)
  2. Kuře po staročesku, dušená rýže  ( 1 )
  3. Povidlové buchty, bílá káva  (1,7)
  4. Mahi – mahi ryba na asijský způsob, bazalkové brambory  ( 1,4 )
  5. Cézar salát s opečenými bagetkami  ( 1 )

 

Čtvrtek :    27.4.   Vývar se zeleninovým svítkem   (1,3,7,9 )

  1. Vídeňský guláš, houskové knedlíky  (1,3,7 )
  2. Řecká musaka, tzatziky  (1,3,7 )
  3. Sojové medailonky po cikánsku, vařené brambory, zeleninový salát  (1 )
  4. Kuřecí rizoto sypané strouhaným sýrem, okurek  (1 )
  5. Zeleninový talíř s vajíčkovým salátem, pečivo  (1,3,7 )

 

Pátek :       28.4.   Zelná s klobásou  (1,3,7,9 )

  1. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, zeleninová ozdoba   (1,3,7 )
  2. Frankfurtská hovězí pečeně, vařené těstoviny   (1,3,7)
  3. Hanácký koláč, kakaso  (1,3,7)
  4. Vepřová játra dle pana starosty, dušená rýže  (1 )
  5. Caprese salát, grahamový rohlík (1,7 )

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.