+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Veveří

Adresa:
Veveří 102
616 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—15.00

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

 

Jídelní lístek   

  1. týden : 18.9. – 22.9. 2017

Pondělí :   18.9.  Kulajda   (1,3,7,9 )

  1. Vepřová kotleta na žampionech, bramborové hranolky  (1)
  2. Drůbeží rizoto, okurek  (1,7)
  3. Špecle se sýrovou omáčkou a osmaženou cibulkou, zeleninový salát  (1,3,7)
  4. Staropolský bigos, chléb  (1)
  5. Zeleninový talíř s vaječnou omeletou, pečivo (1,3)

 

Úterý :       19.9.  Francouzská s mušličkami (1,3,9 )

  1. Domácí sekaná, vařené brambory, okurek  (1,3 )
  2. Zabijačkový guláš, houskové knedlíky  (1,3,7)
  3. Zeleninové řízečky, vařené brambory, tatarská omáčka  (1,3,7,9)
  4. Kuřecí roláda se slaninou a špenátem, dušená rýže  (1,3)
  5. Zeleninový talíř se sýrovými smaženkami, pečivo  (1,3,7)

 

Středa :      20.9.  Brokolicová ( 1,7)

  1. Kuřecí medailonky s grilovanou zeleninou, šťouchané brambory  (1,7)
  2. Šunkové flíčky zapečené s uzeninou, okurek  ( 1,3,7 )
  3. Bavorské vdolečky  (1,3,7)
  4. Pstruh na roštu, zeleninový bulgur  ( 1,4 )
  5. Směs listových salátů s mozzarelovými špízky, korn hvězdička  ( 1,7)

 

Čtvrtek :    21.9.  Vývar s česnekovým kapáním   (1,3,9 )

  1. Vepřový vrabec, kysané zelí, bramborové knedlíky  (1,3,7 )
  2. Zbojnický špíz, vařené brambory  (1 )
  3. Sojové plátky na zelenině, dušená rýže  (1,6 )
  4. Hovězí stroganov, těstovinové copánky  (1,3,7 )
  5. Zeleninový talíř s hermelínovým salátem, pečivo  (1,7 )

 

Pátek :      22.9.  Gulášová    (1 )

  1. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka   (1,3,7 )
  2. Pomalu pečená hovězí kýta, houbová omáčka, houskové knedlíky   (1,3,7)
  3. Jablečný závin, kakao  (1,3,7)
  4. Zeleninové lečo s klobásou, chléb (1,3 )
  5. Caesar salát s kuřecím masem, pečivo (1,3,7,10 )

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 


Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.