+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Veveří

Adresa:
Veveří 102
616 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—15.00

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

Jídelní lístek   

  1. týden : 22. 5. – 26. 5. 2017

 

Pondělí :   22.5.   Krupicová s vejcem   (1,3,7,9 )

  1. Vepřový plátek s rokfórovou omáčkou, bramborové hranolky  (1)
  2. Katův šleh, dušená rýže  (1)
  3. Krupičná kaše se skořicí, maštěná máslem  (1,7)
  4. Fazole chilli con carne, chléb  (1)
  5. Rajčata plněná bryndzovou pomazánkou, grahamový rohlík  (1,7)

Úterý :       23.5.   Francouzská s mušličkami (1,3,7,9 )

  1. Lasagne zapečené se sýrem  (1,3,7)
  2. Bratislavské vepřové plecko, houskové knedlíky  (1,3,7)
  3. Vepřové krupeto, chléb  (1)
  4. Karibské rybí řízečky, vařené brambory, zeleninová ozdoba  (1,3)
  5. Zeleninový talíř s kuřecím salátem, pečivo (1,3,7)

Středa :     24.5.   Čočková ( 1,3,7,9)

  1.   Luhačovický špaček, vařené brambory (1)
  2.   Hovězí filé na červeném víně, dušená rýže  ( 1 )
  3.   Kynuté knedlíky plněné meruňkami (1,3,7)
  4.   Pečená makrela na bylinkách, zeleninový kuskus ( 1,4 )
  5.   Šopský salát, korn hvězdička  (1,7 )

Čtvrtek :   25.5.   Hovězí s játrovou rýží   (1,3,7,9 )

  1. Kuřecí gyros, bramborové hranolky, tatarská omáčka  (1,3,7 )
  2. Záhorácký závitek, dušená rýže (1 )
  3. Špecle se sýrovou omáčkou a rukolou (1,7 )
  4. Moravský talíř s hořčicí a křenem, chléb  (1,10 )
  5. Topinky s pikantní masovou směsí  (1 )

 

Pátek :       26.5.   Dršťková   (1,3,7,9 )

  1. Gordon bleu, vařené brambory, zeleninová ozdoba   (1,3,7 )
  2. Vepřová kýta v jogurtové marinádě, dušená rýže  (1)
  3. Bramborové taštičky plněné povidlím,   (1)
  4. Řez vepřových jater po tyrolsku, houskové knedlíky (1,3,7 )
  5. Těstovinový salát s tuňákem a vejcem, pečivo  (1,3,4,7 )

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

Jídelní lístek   

  1. týden : 29. 5. – 2. 6. 2017

 

Pondělí :   29.5.   Bramborová   (1,3,7,9 )

  1. Mexický kuřecí stehenní steak, bramborové hranolky  (1)
  2. Hovězí pečeně na žampionech, dušená rýže  (1)
  3. Ovesná kaše se skořicí a čokoládou, kompot  (1,7)
  4. Sázená vejce, fazolové lusky na kyselo, vařené brambory  (1,3,7)
  5. Grilovaný hermelín na směsi listových salátů, pečivo (1,7)

 

Úterý :        30.5.   Uzená s kroupami (1,3,7,9 )

  1. Tortila plněná vepřovým gyrosem a zeleninou, bylinkový dip  (1,3,7)
  2. Čevapčiči s cibulí a hořčicí, vařené brambory (1)
  3. Drůbeží játra na víně, dušená rýže (1)
  4. Kovbojský kotlík, chléb  (1)
  5. Zeleninový talíř se smaženými grundlemi, pečivo (1,4)

 

Středa :     31.5.   Rajčatová s rýží  ( 1,3,7,9)

  1. Vídeňský guláš, houskové knedlíky  (1,3,7)
  2. Francouzské brambory, okurek ( 1,3,7 )
  3. Jablečný štrůdl z listového těsta, kakao (1,7)
  4. Pstruh na másle, vařené brambory ( 1 )
  5. Těstovinový salát s kukuřicí a kuřecím masem, pečivo ( 1,3,7)

 

Čtvrtek :    1.6.   Slepičí s těstovinami   (1,3,7,9 )

  1. Vepřový vrabec, kysané zelí, bramborové knedlíky (1,3 )
  2. Španělská paella s mořskými plody a kuřecím masem (1,14 )
  3. Sojové maso po čínsku, vařené brambory (1 )
  4. Opékaná uzenina, hrachová kaše, chléb (1 )
  5. Zeleninový talíř s vepřovými řízečky, pečivo (1,3,7 )

 

Pátek :       2.6.   Frankfurtská s párkem   (1,3,7,9 )

  1. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, zeleninová ozdoba   (1,3,7 )
  2. Pražská hovězí pečeně, dušená rýže  (1,3 )
  3. Domácí buchty s povidlím (1)
  4. Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem  (1,7 )
  5. Zeleninový talíř se salátem z červené čočky, pečivo  (1 )

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.