+420 549 411 211 helan@helan.cz

Centrum Veveří

Adresa:
Veveří 102
616 00 Brno

Provozní doba kantýna:
Po—Pá: 7.00—15.00

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 11.00—14.00

Jídelní lístek   

  1. týden : 20. 3. – 24. 3. 2017

 

Pondělí :   20.3.   Pórková   (1,3,7,9 )

  1. Vepřový steak s barbecue omáčkou, bramborové hranolky  (1)
  2. Hovězí stroganov, těstovinové copánky  (1,7)
  3. Domácí povidlové koláče (1,3,7)
  4. Asijské sojové plátky s chilli papričkami, dušená rýže  (1)
  5. Zeleninový talíř se sýrovým salátem s jablky, pečivo  (1,7)

 

Úterý :       21.3.   Hovězí s kapustou a rýží   (1,3,7,9 )

  1. Lasagne zapečené se sýrem  (1,3 )
  2. Švej – ču – žou, dušená rýže  (1,3,7)
  3. Fazolový guláš, chléb   (1)
  4. Jitrnicový prejt, vařené brambory, okurek    (1)
  5. Malibu salát, loupáček  (1)

 

Středa :     22.3.   Bramborová   ( 1,3,7,9)

  1. Rockyho stehýnka s kukuřicí, šťouchané brambory  (1)
  2. Plněný paprikový lusk, houskové knedlíky  ( 1,3,7 )
  3. Palačinky s marmeládou, šlehačkou a čokoládou  (1,3,7)
  4. Aljašská treska zapečená s rajčaty a sýrem, vařené brambory  ( 1,7 )
  5. Zeleninový talíř s vepřovými řízečky, pečivo  ( 1,3,7)

 

Čtvrtek :    23.3.   Hovězí s krupicí a vejcem    (1,3,7,9 )

  1. Cmunda po Kaplicku s uzeným masem a kysaným zelím  (1,3,7 )
  2. Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7 )
  3. Srbské rizoto sypané strouhaným sýrem, okurek  (1,7 )
  4. Pirožky plněné vepřovým masem  (1,3 )
  5. Zeleninový talíř s tuňákem a vejcem, pečivo  (1,3,4 )

 

Pátek :      24.3.   Boršč    (1,3,7,9 )

  1. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, zeleninová ozdoba   (1,3,7 )
  2. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže   (1,3)
  3. Kynuté knedlíky s jahodami sypané tvarohem  (1,3,7)
  4. Staropolský bigos, chléb (1)
  5. Caprese salát obložený zeleninou, korny rohlík (1,7 )

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.