+420 549 411 211 helan@helan.cz

TOS Kuřim

Adresa:
Blanenská 245
664 34 Kuřim

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 10.30—12.00

Jídelní lístek   

  21.týden :  22. 5. – 26. 5. 2017

Pondělí : 22. 5.  Italská rajčatová s těstovinou (1,3)

  1. Pečená krůtí rolka, bramborová kaše, okurek (1,7)
  2. Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky (1,3,7,9)
  3. Rýžová kaše se skořicí a čokoládou, kompot (7)
  4. Hovězí po srbsku, vařené těstoviny (1,3,9)
  5. Zeleninový talíř s tzatziki, pečivo (1,7,9)

Úterý : 23. 5.     Česneková s bramborem (3,9)

  1. Hamburská vepřová plec, houskové knedlíky (1,3,7,9,10)
  2. Pečené rybí filé na kmíně, vařené brambory, česnekový dip (1,4,7)
  3. Houbové rizoto sypané parmazánem, salát (7,9)
  4. Krůtí plátek s bylinkovou omáčkou, vařené těstoviny (1,3,7)
  5. Míchaný salát s dijonským dressingem, celozrnné pečivo (1,6,7,9,10,11)

Středa : 24. 5.              Hráškový krém s osmaženým chlebem (1,7)               ZÁKUSEK

  1. Sekaná pečeně, petrželkové brambory, okurek (1,3,7,10)
  2. Přírodní kuřecí prsíčka, šunková rýže, salát (1,9,7)
  3. Italské těstoviny se zeleninovou směsí, strouhaný sýr (1,3,7,9)
  4. Mexické fazole, chléb (1)
  5. Chilli salát obložený zeleninou, bageta (1,3,7,9)

Čtvrtek : 25. 5.  Hovězí s nudlemi (1,3,9)

  1. Maďarský hovězí guláš, houskové knedlíky (1,3)
  2. Putimský vepřový plátek, vařené těstoviny (1,3,7)
  3. Smažené zeleninové řízečky, bramborová kaše, obloha (1,3,7,9)
  4. Kachní játra na cibulce, dušená rýže, salát (1,9)
  5. Zelenin. talíř s čočk. salátem s vejci, celozr. pečivo (1,3,6,9,10,11)

Pátek : 26. 5.   Ruský boršč (1,7,9)

  1. Smažená vepřová krkovička, vařené brambory, obloha (1,3,7,9)
  2. Kuřecí nudličky z Orientu, dušená rýže (1,6,8)
  3. Ořechové hřebeny, kakao (1,3,7,8)
  4. Hovězí vařené, pórková omáčka, houskové knedlíky (1,3,7)
  5. Bulgur se zeleninou a šmakounem, strouhaný sýr (1,3,7,9)

 

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

Jídelní lístek   

  22.týden :  29. 5. – 2. 6. 2017

 

Pondělí : 29. 5.  Krupicová s vejcem (1,3,9)

  1. Pečené kuře po valticku, dušená rýže (1,3,9)
  2. Vepřové maso na hlívě, vařené těstoviny (1,3)
  3. Vařené vejce, dušený špenát, vařené brambory (1,3,7)
  4. Opečená klobása, hrachová kaše, chléb, okurek (1)
  5. Zeleninový talíř s nivou, bageta (1,7,9)

 

Úterý :  30. 5.     Hrstková (1,3,9)

  1. Hovězí vařené, žampiónová omáčka, houskové knedlíky (1,3,7)
  2. Pašerácký vepřový plátek, vařené brambory (1)
  3. Kynuté vdolky s borůvkovou pěnou, kakao (1,3,7)
  4. Pečený pstruh na rozmarýnu, zaleninová tarhoňa (1,3,4,7,9)
  5. Pikantní flamendr ze sójového masa, dušená rýže (1,6)

 

Středa : 31. 5.              Zelná bílá s uzeným masem (1,7)                      OVOCE

  1. Smažený sekaný řízek se sýrem, vařené brambory, obloha (1,3,7,9)
  2. Pečený kuřecí steak v marinádě, dušená rýže, salát (1,6,9,10)
  3. Cizrna s bretaňskou zeleninou a kari, chléb (1,9)
  4. Hovězí maso po stroganovsku, vařené těstoviny (1,3,7,9)
  5. Šopský salát, fin bageta (1,6,7,11)

 

Čtvrtek : 1. 6.   Slepičí s nudlemi (1,9)

  1. Vepřový vrabec, dušené zelí, houskové knedlíky (1,3)
  2. Soté z kuřecího masa se zeleninou, vařené těstoviny (1,3,7,9)
  3. Vařená brokolice s omáčkou z nivy, vařené brambory (1,7)
  4. Ďábelská vepřová játra, dušená rýže (1)
  5. Zeleninový talíř s debrecínskou pečení, celozrnné pečivo (1,6,9,11)

 

Pátek :  2. 6.     Gulášová (1)

  1. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek (1,3,7)
  2. Vepřová roláda plněná zeleninou, vejci a klobásou, dušená rýže (1,3,9)
  3. Makový závin s višněmi, bílá káva (1,3,7)
  4. Hovězí vařené, játrová omáčka, houskové knedlíky (1,3,7)
  5. Míchaný salát s ementálem, slunečnicový croissant (1,3,6,7,9)

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.