+420 549 411 211 helan@helan.cz

TOS Kuřim

Adresa:
Blanenská 245
664 34 Kuřim

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 10.30—12.00

Jídelní lístek   

  16.týden :  17. 4. – 21. 4. 2017

Pondělí : 17. 4.

  1. VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ

Úterý : 18. 4.   Fazolová (1,9)

  1. Pečená krůtí roláda, dušená rýže, kompot (1)
  2. Hovězí vařené, koprová omáčka, houskové knedlíky (1,3,7)
  3. Vařený květák s máslem a sýrem, vařené brambory (7)
  4. Maďarský vepřový perkelt, vařené těstoviny (1,3)
  5. Míchaný salát s dijonským dressingem, bageta (1,7,9,10)

Středa : 19. 4.            Bramboračka s houbami (1,9)                               OVOCE

  1. Smažený sekaný řízek se sýrem, vařené brambory, okurek (1,3,7)
  2. Vepřový plátek s cibulovým ragú, špecle (1,7,10)
  3. Bramborové šišky s povidly a mákem, kompot (1,3,7)
  4. Námořnické maso, dušená rýže (1,3)
  5. Penne s rajčaty a šmakounem, strouhaný sýr (1,3,7)

Čtvrtek : 20. 4.  Hovězí s krupicí a hráškem (1,9)

  1. Zabíjačkový guláš, houskové knedlíky (1,3)
  2. Hawaiská kuřecí prsíčka, dušená rýže (1)
  3. Uzená krkovička, hrachová kaše, chléb, okurek (1)
  4. Pečené rybí filé, vařené brambory, citrónový dip (3,4,7,10)
  5. Vegetar. těstovin. salát se zakys. smet., fin bageta (1,3,6,7,9,10,11)

Pátek : 21. 4.   Ruský boršč  (1,7,9)

  1. Smažený vepřový řízek s česnekem, vařené brambory, obloha (1,3,7,9)
  2. Hovězí pečeně po pražsku, dušená rýže (1,3)
  3. Buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
  4. Italské těstoviny s tuňákovou omáčkou (1,3,4,7)
  5. Zeleninový talíř s goudou, slunečnicový croissant (1,6,7,9,11)

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

Jídelní lístek   

  17.týden :  24. 4. – 28. 4. 2017

 

Pondělí : 24. 4.   Pórkový krém (1,7)

  1. Vepřové nudličky s chilli a klobásou, vařené brambory (1)
  2. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže (1)
  3. Žemlovka s tvarohem a ovocem, kakao (1,3,7)
  4. Krůtí maso s kari omáčkou, vařené těstoviny (1,3,7)
  5. Zel. talíř s peč. květákem, sezam. a chilli, celozr. peč. (1,7,9,11)

 

Úterý :  25. 4.      Hrstková (1,9)

  1. Pečená vepřová krkovička, červené zelí, houskové knedlíky (1,3)
  2. Kuřecí prsíčka se šunkou a strouhaným sýrem, dušená rýže (1,7)
  3. Lívance s borůvk. marmeládou a zak. smetanou, bílá káva (1,3,7)
  4. Pečené rybí filé se zeleninovým lečem, vařené brambory (1,4)
  5. Brokolicový mozeček, chléb, čalamáda (1,3,9)

 

Středa : 26. 4.   Kuřecí s nudlemi (1,3,9)                                            ZÁKUSEK

  1. Smažené kuřecí stehno, petrželkové brambory, obloha (1,3,7,9)
  2. Hovězí roláda s mletým masem a špenátem, dušená rýže (1,3)
  3. Fazolový guláš s vepřovým masem a hlívou, chléb (1)
  4. Sýrové špecle s pažitkou a osmaženou cibulkou, salát (1,3,7)
  5. Těstovinový salát se šunkovým salámem a zeleninou, bageta (1,3,7,9,10)

 

Čtvrtek : 27. 4.   Cibulová s vejci (3,9)

  1. Hovězí vařené, žampiónová omáčka, houskové knedlíky (1,3,7)
  2. Sekaná pečeně po vesnicku, vařené brambory, okurek (1,3,7,9,10)
  3. Sójové maso s lilkem a cuketami, vařené těstoviny (1,3,6)
  4. Vepřový plátek po rýnsku, dušená rýže (1,9)
  5. Mích. salát s balkán. sýrem, slunečnicový croissant (1,6,7,9)

 

Pátek :  28. 4.      Gulášová (1)

  1. Smažená vepřová kotleta, bramborový salát (1,3,9,10)
  2. Kuřecí nudličky po židovsku, dušená rýže (1)
  3. Povidlové buchty, kakao (1,3,7)
  4. Hovězí maso s cibulovou omáčkou, vařené těstoviny (1,3,7,10)
  5. Zeleninový talíř s hermelínovým salátem, preclík (1,3,7,9,10)

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.