+420 549 411 211 helan@helan.cz

TOS Kuřim

Adresa:
Blanenská 245
664 34 Kuřim

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 10.30—12.00

Jídelní lístek   

  1. týden : 16. 1. –  20. 1. 2017

 

Pondělí : 16. 1.   Žampiónová s bramborem (1,7)

  1. Valtické kuřecí stehno, dušená rýže (1,9)
  2. Dušená vepřová plec na rozmarýnu a smetaně, vařené těstoviny (1,3,7)
  3. Vařené vejce, dušený špenát, vařené brambory (1,3,7)
  4. Hovězí vařené, játrová omáčka, houskové knedlíky (1,3,7)
  5. Zeleninový talíř s nakládaným hermelínem, kaiserka (1,6,7,9,11)

 

Úterý :   17. 1.    Kmínová s vejcem (1,3,9)

  1. Segedínský guláš, houskové knedlíky (1,3,7)
  2. Pečená kuřecí roláda s masovou náplní, dušená rýže, kompot (1,3,7)
  3. Bavorské vdolečky, kakao (1,3,7)
  4. Ďábelská vepřová játra, vařené brambory (1)
  5. Fit salát s vejci a bylinkovým dressingem, fin bageta (1,3,6,7,9,10,11)

 

Středa : 18. 1.    Hrstková (1,9)                                                      ZÁKUSEK

  1. Vepřový plátek na houbách, dušená rýže, salát (1,9)
  2. Hovězí pečeně po pražsku, vařené těstoviny (1,3)
  3. Čertovský hrnec ze sójového masa, chléb (1,6,9)
  4. Plněný paprikový lusk, vařené brambory s petrželkou, bageta (1,3,7,9)
  5. Zeleninový talíř s budapešťskou pomazánkou, bageta (1,3,7,9)

 

Čtvrtek : 19. 1.   Slepičí s tarhoňou (1,3,9)

  1. Uzená vepřová plec, křenová omáčka, houskové knedlíky (1,3,7)
  2. Přírodní kuřecí prsíčka, šunková rýže, salát (1,7,9)
  3. Pikantní špekáčky v černém pivě, chléb (1)
  4. Smažené kapust.karbenátky s nivou, vařené brambory, jogurtový dip(1,3,7,10)
  5. Zeleninový bulgur sypaný strouhaným sýrem, obloha (1,7,9)

 

Pátek :   20. 1.    Frankfurtská s párkem (1,7)

  1. Smažená vepřová kotleta, vařené brambory, salát (1,3,7,9)
  2. Kuřecí nudličky po židovsku, dušená rýže (1)
  3. Buchty s mákem, bílá káva (1,3,7)
  4. Americký hamburger (1,3,7,10,11)
  5. Řecký salát s olivami, celozrnné pečivo (1,6,7,11)

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.