+420 549 411 211 helan@helan.cz

TOS Kuřim

Adresa:
Blanenská 245
664 34 Kuřim

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 10.30—12.00

Jídelní lístek   

  20.týden :  14. 5. – 18. 5. 2018

Řecká kuchyně

Pondělí : 14. 5.   Řecká polévka s citronem a vejci  1,7,9

  1. Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky          1,3,7,9
  2. Řecký guláš (kokkinisto), chléb         1,7,9
  3. Ryžová kaše s čokoládou a skořicí, kompot  7
  4. Pečená kuřecí roláda, petrželkové brambory, obloha           1,7
  5. Zeleninový talíř s nivou, celozrnné pečivo    1,6,7,9,11

Japonská kuchyně

Úterý :  15. 5.     Hovězí s játrovou rýží           1,3,9

  1. Svíčková na smetaně, houskové knedlíky     1,3,7,9,10
  2. Torino teriyaki (kuřcí stehenní steak s om.teriyaki a rýží)    0
  3. Sm. zeleninové řízečky, vařené brambory, tatarská omáčka            1,3,7,9,10
  4. Vepřové maso po kaplicku, vařené těstoviny           1,3,7
  5. Mích. salát s cizrnou a bylinkovým dresingem, bageta        1,3,7,9,10

 

Korejská kuchyně

Středa : 16. 5.   Bramboračka                                               1,9       ZÁKUSEK

  1. Sekaná pečeně, vařené brambory, okurek    1,3,7
  2. Gyusuji curry (hovězí kostky s red curry omáčce a rýže)      0
  3. Kynuté vdolky s jahodovou pěnou, kakao     1,3,7
  4. Pikantní špekáčky v černém pivě, chléb        1
  5. Bulgur se zeleninou a šunkou, strouhaný sýr           1,7,9

 

Italská kuchyně

Čtvrtek : 17. 5.   Polévka Minestrone           1,3,9

  1. Zabíjačkový guláš, houskové knedlíky          1,3
  2. Florentský řízek, vařené brambory s petrželkou        1,7
  3. Vařené vejce 2 ks, koprová omáčka, vařené brambory        1,3,7
  4. Pečené kuře po valticku, dušená rýže, kompot         1,3
  5. Šopský salát, celozrnné pečivo          1,6,7,10

 

Mexická kuchyně

Pátek :  18. 5.   Mexická kukuřičná krémová polévka 1

  1. Smažený krůtí řízek, brambory, okurek          1,3
  2. Chilli con carne z hovězího masa, pita chleba          1,3,6
  3. Povidlové buchty, bílá káva   1,3,7
  4. Pečené rybí filé, zeleninová tarhoňa, koprový dip    1,3,4,7,9
  5. Zeleninový talíř s vařenou červenou řepou a křenem, pečivo          1,9

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.