+420 549 411 211 helan@helan.cz

TOS Kuřim

Adresa:
Blanenská 245
664 34 Kuřim

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 10.30—12.00

Jídelní lístek   

  12.týden :  20. 3. – 24. 3. 2017

 

Pondělí : 20. 3.   Brokolicová s bramborem (1,7)

  1. Pikantní vepřový flamendr, vařené brambory (1)
  2. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (1,3)
  3. Nudle s mákem, kompot (1,3,7)
  4. Oravská slanina, hrachová kaše, chléb, okurek (1)
  5. Zel. talíř s nakládaným hermelínem, celoz. pečivo (1,6,7,9,11)

 

Úterý : 21. 3.     Cibulová s vejcem (3,9)

  1. Hovězí vařené, žampiónová omáčka, houskové knedlíky (1,3,7)
  2. Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory (1)
  3. Špagety s drcenými rajčaty, olivami a parmazánem (1,3,7)
  4. Kuřecí prsíčka se strouhaným sýrem a šunkou, dušená rýže (1,7)
  5. Zeleninový talíř s kuřecími nudličkami, bageta (1,3,6,9)

 

Středa :22. 3.   Hrstková (1,9)                                                OVOCE

  1. Kuřecí stehno na paprice, houskové knedlíky (1,3,7)
  2. Přírodní vepřový plátek, šoulet, okurek (1,9)
  3. Rýžový nákyp s ovocem (3,7)
  4. Fazolový guláš s klobásou a slaninou, chléb (1)
  5. Brokolicový mozeček, vařené brambory, salát (3,9)

 

Čtvrtek : 23. 3.   Hovězí s nudlemi (1,9)

  1. Uzená vepřová krkovička, dušené zelí, houskové knedlíky (1,3)
  2. Debrecínská hovězí pečeně, vařené těstoviny, salát (1,3,7,9)
  3. Vař. vejce 2 ks, fazol. lusky na smetaně, vař. bramb. (1,3,7)
  4. Krůtí plátek na kari s jablky, dušená rýže (1,6,7)
  5. Zeleninový talíř s cizrnovým salátem, kaiserka (1,3,6,9,11)

 

Pátek : 24. 3.   Gulášová (1)

  1. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, obloha (1,3,7,9)
  2. Pečená vepřová plec na kmíně, dušená rýže, salát (1,9)
  3. Kynuté knedlíky s povidly sypané opraženou strouhankou (1,3,7)
  4. Zapečené těstoviny se špenátem a uzeným masem, okurek (1,3,7)
  5. Míchaný salát s bryndzovými nočky, fin bageta (1,6,7,9,11)

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.