+420 549 411 211 helan@helan.cz

TOS Kuřim

Adresa:
Blanenská 245
664 34 Kuřim

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 10.30—12.00

Jídelní lístek   

  8.týden :  20. 2. – 24. 2. 2017

 

Pondělí : 20. 2.    Zeleninová (1,3,7,9)

  1. Pečené kuře na másle, dušená rýže, kompot (1,7)
  2. Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky (1,3,7,9)
  3. Penne s brokolicí a bylinkovou omáčkou (1,3,7)
  4. Chilli con carne, chléb (1)
  5. Zeleninový talíř s nivou, kaiserka (1,6,7,9,11)

Úterý :  21. 2.      Italská rajčatová s těstovinou (1,3,9)

  1. Hovězí vařené, žampiónová omáčka, houskové knedlíky (1,3,9)
  2. Sikulská vepřová kotleta, vařené brambory (1,7)
  3. Buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
  4. Kuřecí játra na cibulce, dušená rýže, salát (1,9)
  5. Těstovinový salát s hermelínem a zeleninou, bageta (1,3,7,9,10)

Středa : 22. 2.   Hrstková (1,9)                                       OVOCE

  1. Čevapčiči s cibulí a hořčicí, vařené brambory (1,3,10)
  2. Pečená krůtí rolka, dušená rýže, salát (1,7,9)
  3. Kynuté knedlíky s borůvkovou náplní a opečenou strouhankou (1,3,7)
  4. Burgundská hovězí pečeně, halušky (1,3,7,9)
  5. Cizrna s bretaňskou zeleninou, strouhaný sýr (7,9)

Čtvrtek : 23. 2.   Hovězí s nudlemi (1,3,9)

  1. Vepřové maso po selsku, dušené zelí, houskové knedlíky (1,3)
  2. Přírodní kuřecí prsíčka, zeleninová tarhoňa (1,3,7,9)
  3. Smažené květákové placička se sýrem, vařené brambory, salát (1,3,7,9)
  4. Kotlíkový guláš, chléb (1)
  5. Míchaný salát s mozzarellou, fin bageta (1,6,7,9,11)

Pátek :  24. 2.      Zelná s klobásou (1)

  1. Smažený vepřový řízek, vařené brambory, obloha (1,3,7,9)
  2. Hovězí vařené, okurková omáčka, houskové knedlíky (1,3,7,10)
  3. Bramborové šišky s mákem, kompot (1,3,7,10)
  4. Asijské masové kuličky, dušená rýže, salát (1,3,6,9)
  5. Těstoviny se zelím a hlívou (1,3)

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.