+420 549 411 211 helan@helan.cz

TOS Kuřim

Adresa:
Blanenská 245
664 34 Kuřim

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 10.30—12.00

Jídelní lístek   

   47.týden :  20. 11. – 24. 11. 2017

ZVĚŘINOVÝ TÝDEN

Pondělí : 20. 11.   Fazolová (1,9)

  1. Dančí plec na zelenině a jalovci, šťouchané brambory se slaninou (1,9)
  2. Pikantní vepřový flamendr, dušená rýže (1)
  3. Nudle s tvarohem, kompot (1,3,7)
  4. Hovězí vařené, koprová omáčka, houskové knedlíky (1,3,7)
  5. Zelenin. talíř s peč. květák., sezam. a chilli, celozrn. peč. (1,6,9,11)

 

Úterý :  21. 11.    Hovězí s játrovou rýží (1,3,9)

  1. Pečené kančí na česneku, dušené zelí, houskové knedlíky (1,3)
  2. Kuřecí prsíčka na žampionech, dušená rýže (1)
  3. Smažený šmakoun, brambory s pažitkou, salát (1,3,7,9)
  4. Oravská slanina, hrachová kaše, chléb, okurek (1)
  5. Těstovinový salát s tuňákem, bageta (1,3,4,10)

 

Středa : 22. 11.   Kulajda (1,3,7)                                                       OVOCE

  1. Zvěřinový guláš, houskové knedlíky (1,3)
  2. Pečené kuřecí stehno po valticku, dušená rýže (1,7,9)
  3. Ovesná kaše s lesním ovocem, kompot (1,7)
  4. Pašerácký vepřový plátek, vařené brambory (1)
  5. Fit salát s bryndzou, celozrnné pečivo (1,6,7,9,11)

 

Čtvrtek : 23. 11.   Krupicová s vejcem  (1,3,9)

  1. Smažený karbenátek z kančího masa, vařené brambory, okurek (1,3,7)
  2. Vepřová plec na smetaně, houskové knedlíky (1,3,7,9)
  3. Zapečené těstoviny se sójovým masem a sýrem, obloha (1,3,6,7,9)
  4. Hovězí pečeně po pražsku, dušená rýže (1,3)
  5. Zeleninový talíř se šunkou, kaiserka (1,6,9,11)

 

Pátek :  24. 11.    Dršťková  (1,9)

  1. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, obloha (1,3,7,9)
  2. Mufloní ragú se zeleninou, červeným vínem a brusinkami, špecle (1,3,7,9)
  3. Rafaelo řezy, bílá káva (1,3,7)
  4. Dušená vepřová plec na kmíně, dušená rýže (1)
  5. Bulgur se bretaň. zeleninou, máslem a strouh. sýrem (1,7,9)

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.