+420 549 411 211 helan@helan.cz

TOS Kuřim

Adresa:
Blanenská 245
664 34 Kuřim

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 10.30—12.00

Jídelní lístek   

  1. týden : 18. 6. – 22. 6. 2016

 

Pondělí:18.6. Hráškový krém 1,7
1. Pečená vepřová krkovička na pepři, šťouchané brambory 1
2. Rizoto s kuřecího masa, strouhaný sýr, okurek 7,9
3. Kynuté knedlíky s meruňkovou náplní, sypané mákem 1,3,7
4. Červené fazole s hovězím masem a klobásou, chléb 1
5. Zeleninový talíř s pažitkovou pěnou, pečivo 1,7,9,
Úterý : 19.6. Uzená s kroupami 1,9
1. Vepřový vrabec, hlávkové zelí, bramborové knedlíky 1,3,7
2. Kuřecí prsíčka s kukuřicí a smetanou, dušená rýže 1,7
3. Sýrové špecle s pažitkou a osmaženou cibulkou, salát 1,3,7,9
4. Hovězí pečeně protknutá karotkou, vařené těstoviny 1,3
5. Míchaný salát s cizrnou a rukolou, pečivo 1,6,9,10
Středa : 20.6. Cibulačka se smetanou 1,7,9
1. Pečená krůtí rolka, dušená rýže, salát 1,9
2. Sekaný máslový řízek, brambory, salát 1,7,9
3. Pikantní sójová směs, chléb 1,6
4. Milánské špagety se šunkou a uzeným masem, strouhaný sýr 1,3,7
5. Zeleninový salát s třemi druhy sýra, pečivo 1,3,8
Čtvrtek : 21.6. Hovězí s tarhoňou 1,3,9
1. Hovězí vařené žampiónová omáčka, houskové knedlíky 1,3,7
2. Kanadské kuřecí stehno, dušená rýže 1,3,7
3. Smažené kapustové karbenátky, vařené brambory, salát 1,3,7,9
4. Kotlíkový guláš, chléb 1
5. Těstovin. salát se zeleninou, bylinkami a sýrem, croissant 1,3,6,7,9,10,11
Pátek : 22.6. Kapustová s paprikou a brambory 1,7,9
1. Smažená vepřová krkovička, vařené brambory, obloha 1,3,7,9
2. Hovězí pečeně po makedonsku, těstoviny 1,9
3. Bramborové taštičky plněný jablky, syp. strouhankou, máslo 1,3,7
4. Tyrolská vepřová játra, houskové knedlíky 1,3,7,9,10
5. Zeleninový kuskus se šmakounem a tofu, okurek 1,3,6,7,9

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.