+420 549 411 211 helan@helan.cz

TOS Kuřim

Adresa:
Blanenská 245
664 34 Kuřim

Provozní doba jídelna:
Po—Pá: 10.30—12.00

Jídelní lístek   

 

Jídelní lístek   

  38.týden :  18. 9. – 22. 9. 2017

Pondělí : 18. 9.   Fazolová (1,9)

  1. Pečená vepřová krkovička s pepřovou omáčkou, šťouchané brambory (1,7)
  2. Špagety s kuřecím masem a rajčaty, strouhaný sýr (1,3,7,9)
  3. Ovesná kaše s lesním ovocem, kompot (1,7)
  4. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže (1)
  5. Zeleninový talíř s vaječným řízkem, croissant (1,3,6,7,9,11)

 

Úterý :   19. 9.     Slepičí s nudlemi (1,3,9)

  1. Hovězí vařené, švestková omáčka, houskové knedlíky (1,3,7,9)
  2. Sekaná pečeně se slaninou, vařené brambory, okurek (1,3,7,10)
  3. Zapečené těstoviny se zeleninoua uzeným sýrem, salát (1,3,7,9)
  4. Krůtí maso na divokém koření, dušená rýže (1)
  5. Mích. salát s cherry rajčaty a mozzarellou, cel. pečivo (1,6,7,9,11)

 

Středa : 20. 9.               Dýňová (1,7,9)                                                       ZÁKUSEK

  1. Pečené kuře na kmíně, dušená rýže, kompot (1,7)
  2. Vepřový závitek plněný zelím a uzeným masem, vařené brambory (1)
  3. Sýrové špecle s pažitkou a osmaženou cibulkou, salát (1,3,7,9)
  4. Srdce na smetaně, houskové knedlíky (1,3,7,9,10)
  5. Veget. těstovin. salát se zakys. smetanou, bageta (1,3,7,9,10)

 

Čtvrtek : 21. 9.   Hovězí s kapáním (1,3,9)

  1. Zabíjačkový guláš, houskové knedlíky (1,3)
  2. Kuřecí prsíčka s játry, dušená rýže, salát (1,9)
  3. Smaž. kapust. karbenátky se sýrem, vař. bramb., okurek (1,3,7)
  4. Štěpánská hovězí pečeně, vařené těstoviny (1,3)
  5. Zelenin. talíř se šunkou, sýrem a herkulesem, cel. peč. (1,6,7,9,11)

 

Pátek :  22. 9.     Dršťková (1,9)

  1. Smažená vepřová kotleta, vídeňský bramborový salát (1,3)
  2. Pečená krůtí rolka, dušená rýže, obloha (1,7,9)
  3. Nudle s ořechy, kompot (1,3,7,8)
  4. Fazole chilli con carne, chléb (1)
  5. Míchaný salát s kuřecími nudličkami, fin bageta (1,3,6,9,11)

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.

 

 

 

Seznam alergenů:

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich,
  2. KORÝŠI a výrobky z nich,
  3. VEJCE  a výrobky z nich,
  4. RYBY  a výrobky z nich,
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)  a výrobky z nich,
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO  a výrobky z něj,
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich,
  9. CELER a výrobky z něj,
  10. HOŘČICE a výrobky z ní,
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich,
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj,
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich.